Infomedia Pro

RO EN
Soft educational pentru copii
Prima pagina
Evenimente
Despre noi
Retea nationala
Parteneri
Intrebari
Comenzi
Contact
Harta site
Demo

PitiClic
"Hai la joc copii, peste dealuri, munti, campii"
Forme de relief

Jocuri educationale... numai pentru copiii isteti

CD in franceza si engleza

Puteti comanda si achizitiona direct produsele noastre folosind si Bonurile de Cadou, la numarul de telefon 021/ 310 63 44 si e-mail sau prin distribuitorii nostri locali.

Soft educational PitiClic-Relief

Descopera formele de relief alaturi de PitiClic!

"Salut sunt PitiClic si va prezint harta Romaniei, cu formele ei de relief, adica muntii, dealurile si campiile. Daca vrei sa calatorim la munte, alege culoarea maro, la deal vom ajunge alegand galbenul, iar verdele ne va conduce la campie. Hai la joc copii, peste dealuri, munti, campii. Corect de te vei juca, rebusul vei rezolva! Te asteapta si alte surprize: busola, aparatul foto si lanterna. Straduieste-te sa le aduni si nu vei regreta!"

  • forme de relief
  • jocuri educationale
  • jocuri cu litere
  • jocuri de cuvinte
  • jocuri matematice
  • forme, dimensiuni
  • jocuri cu numere
  • jocuri de memorie
  • jocuri de indemanare
PitiClic-Jocuri educative pentru prescolari PitiClic-Jocuri educative pentru prescolari

Respectand "Programa activitatilor instructive-educative īn gradinita de copii" si bazandu-se pe tehnici moderne de īnvatare, acest CD aduce īn prim plan formele de relief:
"Campie" - copilul poate alege: "Labirintul" care īl ajuta sa īnvete adunari si scaderi prin joc sau "Jocul literelor" care īl ajuta sa īnvete literele.
"Deal" - copilul poate alege: "Livada" - care este un joc de memorie si īndemanare sau "Sonda de petrol" - unde trebuie sa construiasca o conducta de petrol.
"Munte" - copilul trebuie sa treaca de trei probe pentru a ajunge la cabana unde poate primi o litera si o busola.

PitiClic-Jocuri educative pentru prescolari PitiClic-Jocuri educative pentru prescolari

La terminarea unui joc, copilul primeste o litera. Daca termina toate jocurile de la o forma de relief, primeste bonus un obiect care il va ajuta in calatoria finala. Rebusul poate fi completat numai dupa ce a strans toate literele de la formele de relief de mai sus (adica 5 litere). Dupa completarea rebusului si descoperirea cuvantului surpriza, are acces la jocul final (surpriza promisa la inceput) unde copilul va folosi obiectele adunate pe parcursul jocului, pentru a ajunge la cabana, unde il asteapta multe animale pe care le va putea fotografia si va afla informatii despre ele.

CD-ul poate fi folosit cu succes in diferite tipuri de activitati specifice invatamantului prescolar: educarea limbajului, cunoasterea mediului, activitati matematice (jocuri logice, formare de perechi, numarat si socotit).

Soluţia unui viitor sigur! Infomedia Pro - 2012